A felhasználói élmény növeléséhez, weboldalunk sütiket használ. Bővebb információért olvassa el az Adatvédelmi tájékoztatónkat!

2022 nov. 27

 

Általános információk
Az óvoda neve: Zalacsébi Napköziotthonos ÓvodaovodaKép
Címe: 8996 Zalacséb Kossuth u 24
Tel: 92/ 371- 453
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Az óvoda fenntartója: Zalacsébi Óvoda
Intézményfenntartó Társulás
Óvoda vezetője: Cséberné Varga Zsuzsanna

 

 

Intézményünk a közoktatási rendszerben jelenleg egy szakmailag önálló nevelési intézmény, melyet 1976-ban alakították át a régi iskola épületéből óvodának. 1980-ban, új, különálló csoportszobát építettek, így két óvodai csoport működhetett 1998 szeptemberéig, majd 2004 szeptemberében újra megnyitotta kapuit a bezárt csoport. Az óvoda két vegyes életkorú csoportjába jelenleg 38 kisgyerek jár. Négy óvodapedagógus három dajkával együttműködve dolgozik az óvodában.

 Az Intézményfenntartó Társulás tagjai közé tartozik Zalacséb Község Önkormányzata, mint gesztor, Salomvár, Keménfa és Zalaháshágy Községek Önkormányzata.

Az intézményben a Zalacsébi Napköziotthonos Óvoda nevelőtestülete által kidolgozott programmal dolgozunk. A program célja, hogy a gyermekek sokoldalú, harmonikus fejlődését elősegítse a gyermeki személyiség életkori és egyéni sajátosságainak figyelembe vételével.

Óvodánk alaptevékenysége elsősorban az Intézményfenntartó Társulás területéről, valamint a Társulás területén kívüli szomszédos településeken élő 3-6 éves gyermekek óvodai nevelését biztosítja. Az óvoda feladatai közé tartozik a hátránykompenzálás és tehetséggondozás a tanuláshoz szükséges képességek megalapozása a játékban és az egész napos szervezett tevékenységben. Nevelésünk gyermekközpontú, befogadó, így ennek megfelelően a gyermeki személyiség kibontakoztatására törekszünk, biztosítva minden gyermek számára az egyenlő hozzáférést.

Egész évben vízhez szoktató program keretében a teskándi uszodába járunk, bábszínházba visszük óvodásainkat.

Rajzpályázatokon, versmondó versenyeken képviseltetjük magunkat.

2017 januárjában síelni vittük a nagycsoportosokat. Szeretnénk ezt minden évben megismételni.

 

 Dokumentumok: 

 Házirend

Szervezeti és Működési Szabályzat

Pedagógiai prpgram

Közzétételi lista 2017- 2018

 

 

 További képek a Fényképalbumban .

 

EugyintezesBanner6

Korábbi cikkek

Statisztika

Ma27
Tegnap63
Héten405
Hónapban1645
Mindösszesen261669

IP: 3.236.143.121 - Unknown - Unknown 2022-11-27

Impresszum