A felhasználói élmény növeléséhez, weboldalunk sütiket használ. Bővebb információért olvassa el az Adatvédelmi tájékoztatónkat!

2021 okt. 21

Köszöntöm Zalacséb honlapján barangoló minden kedves érdeklődőnket!

Zalacséb 563 lelkes település. Megközelítése: a 75. sz. főútról Zalaegerszeg irányából, illetve a 86. sz. főútról Zalalövő irányából.
A XIII. század óta lakott faluban nincsenek jeles műemlékek, nincs a falunak híres szülötte, de annál szívélyesebbek, vendégszeretőbbek a lakói. Aki a csendre, nyugalomra, lelki feltöltődésre vágyik, az megtalálja számítását Zalacsében.

 

Gyakori autóbusz- és vonatjáratok segítik a megyeszékhelyre, Zalaegerszegre, illetve Zalalövőre jutást. Könnyen megközelíthető, kirándulásra alkalmas helyek: zalalövői Borostyán-tó, a hegyhátszentjakabi Vadása-tó vagy az Őrség. Zalaegerszeg felé indulva a város látványosságai mellett a Gébárti-tó, a Termál-fürdő, illetve az Aqua-park nyújthat kikapcsolódást.

A falunkba látogatóknak, illetve az itt pihenni vágyóknak szállást és étkezési lehetőséget biztosít a felújított, romantikus környezetben megbúvó Malom-tanya, amelyet az egykor itt működő vízimalom átépítésével és bővítésével alakítottak ki.
Településünk az 1991-es önállóvá válása óta hosszú, rögös utat járt be, amely egyben reménnyel tölt el, hogy ez az önmagára találó, nemes célokat maga elé állító közösség bátran tervezheti jövőjét.

 

Az idelátogatók mindinkább visszatérő vendégeinkké válnak, ezért kérem látogasson el Ön is Zalacsébre.

 

Pecsics Zoltán

polgármester

EugyintezesBanner6

Korábbi cikkek

Statisztika

Ma9
Tegnap31
Héten155
Hónapban1271
Mindösszesen238630

IP: 18.204.2.231 - Unknown - Unknown 2021-10-21

Impresszum