A felhasználói élmény növeléséhez, weboldalunk sütiket használ. Bővebb információért olvassa el az Adatvédelmi tájékoztatónkat!

 

Tisztelt Szülők!

 

  1. március 16-ától a Zalacsébi Napköziotthonos Óvodában a polgármester rendkívüli szünetet rendelt el. Egyéni, indokolt esetekben lehetőség van gyermekfelügyeletet igénybe venni.

Az óvoda nyitva tartása ügyeleti rendben:

hétköznap 6:30 – 15:00

Kérjük, hogy csak indokolt esetben vegyék igénybe az ügyelet lehetőségét, hiszen a vírus terjedésének megakadályozása a személyes érintkezések minimalizálásával hatékony.

Az ügyeletet kizárólag azon szülők gyermekeinek biztosítjuk, akik

  • az egészségügyi, és élelmezési ellátásban,
  • az élelmiszer kereskedelemben vagy
  • a járvány megelőzésében és a védekezéssel összefüggő területeken (pl. rendőrség, honvédség, katasztrófavédelem, kormányzati alkalmazott) teljesítenek feladatot,
  • továbbá aki egyedül neveli gyermekét.

Nem fogadjuk az ügyeleti rendszerben azon gyermekeket, akiknek valamelyik szülője részmunkaidőben dolgozik, vagy valamelyik szülője GYES-en, GYED-en, szülési szabadságon van, illetve főállású anya.

Tájékoztatjuk továbbá a szülőket, hogy maximum 7 gyermeket fogadunk az óvodában. Kérem ezt vegyék figyelembe!

Kérdés, ügyeleti bejelentéssel kapcsolatban az óvoda áll rendelkezésükre a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen vagy a 92/371-453-as telefonszámon.

Zalacséb, 2020. április 9.

 

Cséberné Varga Zsuzsannna s.k.                                           Erdei Csaba sk.

          óvodavezető                                                                 polgármester