A felhasználói élmény növeléséhez, weboldalunk sütiket használ. Bővebb információért olvassa el az Adatvédelmi tájékoztatónkat!

2022 nov. 28

 

Túrázó Zalacsébiek

 

Lassan 3 éve lesz már annak, hogy elindult első túrájára a Zalacsébi Természetjáró és Fotós Klub, mely kirándulások során a résztvevők elsősorban Zalacséb szűkebb környezetével ismerkedtek meg, de bebarangolták már a Zéli-tavakat, a salomvári dombokat, Budafát, Sötétmajort, Zalaháshágyot, Kávást, Csödét, Ispánkot és Szalafőt is, valamint az ősszel Kőszeget és környékét is.

A téli pihenő ezúttal hosszabbra sikeredett, mint azt a szervezők szerették volna, de hamarosan sor kerül az év első túrájára is: a csapat az „Erdei-faluért Alapítvány”-al közösen szervezi 2014. március 15-én a Zalacséb-Salomvár-Szarkahegy-Cigányhegy-Erdeifalu útvona-lat érintő tavaszindító túrát, melyre mindenkit sok szeretettel várnak.

Aki kedvet érez hozzá, hogy csatlakozzon, vagy még bizonytalan és ízelítőt szeretne látni: keresse fel a www.zalacseb.hu weblapon a galériákban az eddigi túrák során készített képsorokat. Az említett weboldalon valamint a facebook-on is megtalálhatóak lesznek a jövőbeni túrák plakátjai és részletei.

Galéria: http://www.zalacseb.hu/galeria

 

Rajnai Barbara
Zalalövő és környéke – 2014 február

EugyintezesBanner6

Korábbi cikkek

Statisztika

Ma60
Tegnap70
Héten60
Hónapban1748
Mindösszesen261772

IP: 35.172.224.102 - Unknown - Unknown 2022-11-28

Impresszum