A felhasználói élmény növeléséhez, weboldalunk sütiket használ. Bővebb információért olvassa el az Adatvédelmi tájékoztatónkat!

2022 jún. 29

 

Tisztelt Zalacsébi lakosok!

 

Az Önkormányzat a Zalai Közszolgáltató Nonprofit Kft. és a Zala-Depo Kft. közreműködésével lomtalanítási akciót szervez, melynek időpontja

2016. március 8-án (kedden) lesz.

Az akció keretében kizárólag a nagy darabos lomok kerülnek elszállításra.

A Zalai Közszolgáltató Kft. a településen szervezett lomtalanítási akció keretében elszállít minden olyan hulladékot, feleslegessé vált holmit, ami egy háztartásban keletkezik, és amelyek terjedelmük, vagy súlyuk miatt a hagyományos hulladékgyűjtő edényben nem helyezhetők el.

Ezek alapján kirakhatók nagy darabos hulladékok, törött bútordarabok, elhasznált háztartási eszközök, stb.

Felhívjuk a figyelmet, hogy a gyűjtési akció során nem kerül elszállításra a háztartási szemét, építési hulladék, törmelék, kerti hulladék, faág valamint veszélyes hulladék, és ennek göngyölegei (gyógyszeres dobozok, festékes, olajos, lakkos flakonok, akkumulátor, elemek, vegyszeres dobozok stb.) valamint autóbontásból, járművek és elektronikai berendezések bontásából származó hulladék, tehergépjárművek, mezőgazdasági munkagépek gumiabroncsai, személyautó gumiabroncsból ingatlanonként maximum 8 db kerül elszállításra, továbbá nem kerül elszállításra egyéb, üzletszerű tevékenységből származó hulladék.

A Zalai Nonprofit Közszolgáltató Kft. kizárólag a lakossági lomhulladék elszállítását végzi, ezért a háztartásinál nagyobb mennyiségben felhalmozott hulladékok elszállítását sem áll módjukban elvégezni.

Kérjük a lakosságot, hogy a háztartásukban feleslegessé vált holmikat a fent megjelölt gyűjtési napon reggel 7:00 óráig helyezzék el a lakóházuk előtti területen.

Közreműködésüket a hulladékgyűjtési akcióban előre is köszönjük!

                                                                                              Erdei Csaba sk.

                                                                                                polgármester

 

 

 

EugyintezesBanner6

Korábbi cikkek

Statisztika

Ma5
Tegnap57
Héten118
Hónapban1873
Mindösszesen252467

IP: 3.235.228.219 - Unknown - Unknown 2022-06-29

Impresszum